Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Cariñosa streeft ernaar om bestellingen binnen 3 werkdagen te verzenden. Met uitzondering van handgemaakte (vilt) producten en gepersonaliseerde artikelen. Deze zijn niet altijd op voorraad. Houd hierbij rekening met een levertijd van maximaal 2 weken (muv zelf ontworpen muziekmobielen, de levertijd hiervan is maximaal 4 weken). Bij drukte kan er afgeweken worden van de levertijd. Mocht je bestelling later bezorgd worden, dan word je hiervan op de hoogte gebracht. Heb je producten besteld met verschillende levertijden, dan is het bezorgmoment afhankelijk van het product met de langste levertijd. De actuele levertijd is momenteel 2 weken. 

Verzenden

- Bestellingen worden met zorg en liefde ingepakt
- Levering met DHL, MyParcel

Verzendkosten

Voor het verzenden van bestellingen binnen Nederland hanteren wij de volgende tarieven: 
- Brievenbuspakket NL €4.95
- Pakketpost NL €5,95
Bestellingen boven de €100,- worden gratis verzonden.

Voor het verzenden van bestellingen naar Belgie hanteren wij de volgende tarieven: 
- Pakketpost BE €12,50
Bestellingen boven de €125,- worden gratis verzonden.

Heb je een bestelling op een bepaalde dag/datum nodig? Neem contact op via info@carinosa.nl of via het contactformulier, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden ('Spoed' bestellingen worden alleen in overleg aangenomen!).
Liever je bestelling ophalen? Neem contact op met cariñosa voor de mogelijkheden.

Cadeau

Is je bestelling een cadeau? Wij schrijven er graag een kaart bij met een persoonlijke boodschap en wil je dat het op een ander adres bezorgd wordt, dan regelen wij dat graag voor je.

Geef dit door tijdens het bestelproces bij 'opmerkingen'. Daar mag je ook een boodschap invullen die op het kaartje mag komen te staan. Bij factuuradres vul je je eigen gegevens in. Klik vervolgens op: Ik wens een afwijkend aflever adres op te geven. Vul hier de adres gegevens van de ontvanger in.

Veiligheidsvoorschrift 

Voordat bestellingen verzonden worden, controleren wij de producten nogmaals op kwaliteit. Cariñosa is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat tijdens gebruik van onze producten.

Lees voor gebruik altijd de veiligheidsvoorschriften.

© 2019 - 2024 Carinosa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Tussen woensdag 24 juli en zaterdag 10 augustus genieten wij van onze vakantie. Alle orders die geplaatst zijn voor 24 juli worden uiteraard in behandeling genomen. Fijne vakantie allemaal!