Hi! Ik ben Ilse, het gezicht achter Cariñosa. Samen met mijn man woon ik in Bakel. Inmiddels hebben wij ons gezinnetje mogen uitbereiden met twee prachtige zoontjes. Naast het fulltime mama zijn, run ik Cariñosa met veel liefde en plezier.

Cariñosa is een aantal jaar geleden begonnen als een hobby. Inmiddels heb ik mijn baan in de kinderopvang (met veel pijn in mijn hart) opgegeven en heb ik een fulltime job aan mijn eigen webshop! Het is voor mij een heerlijke uitlaatklep, waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Elke dag is een feestje om bezig te mogen zijn met mijn webshop en ik vind het heerlijk dat ik dit kan combineren met de opvoeding van onze zoontjes! Mijn naaimachine draait dagelijks overuren en ik zie de mooiste creaties voorbij komen. Elke bestelling is een feestje om te mogen maken, inpakken en verzenden. Ik hoop dat ik jou ook blij mag maken met een uniek item van Cariñosa!

Cariñosa is een Spaans woord en betekent: lief, schattig. Het is eigenlijk precies de omschrijving van de producten die te vinden zijn in de webshop!

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn voorstel pagina. Ik wens je veel shop plezier en mocht ik je ergens mee kunnen helpen? Neem gerust contact op!

Liefs Ilse

© 2019 - 2023 Carinosa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel