UITVERKOOP

BIBS Blush maat 2

Artikel 2 van 6
€ 4,95 € 1,95

De Bibs spenen zijn al bijna 50 jaar verkrijgbaar op de Deense markt. Door de klassieke uitstraling, zachte kleuren en natuurrubber speen zijn ze ook in Nederland enorm populair.
Bibs spenen komen in bijna alle mogelijke kleuren voor. Zo kan je kindje bij iedere outfit een bijpassende kleur speen dragen.

Eigenschappen:
De Bibs spenen hebben een speengedeelte wat voor 100% bestaat uit natuurlijk rubber.
- De speen is fluweel zacht, flexibel, voelt natuurlijk aan en is ontwikkeld om de zuigreflex van je kindje te ondersteunen. 
- De vorm van de speen is rond, ook wel kersvorm genoemd.
- Het schildje van de speen is rond, maar buigt weg van het gezicht. Hierdoor bereikt lucht de huid rondom de mond en voorkomt eventuele irritatie. Het schildje is gemaakt van polypropyleen.

Maat: 2 (voor kinderen vanaf 6 tot 18 maanden)
Kleur: Blush
Levertijd: 1-3 werkdagen

Gebruiksaanwijzing:
- Voor het eerste gebruik de fopspenen 5 minuten in gekookt water leggen. Voor het verdere gebruik kan je de speen reinigen door er kokend water over te gieten. Er kan water in de speen lopen. Wanneer de speen is afgekoeld kan je dit eruit drukken.
- De speen niet in de magnetronsterilizator of vaatwasser reinigen, ook niet in de zon of de warmte leggen, de speen kan dan kleverig worden of verkleuren.
- Vervang de fopspeen elke 4 - 6 weken.
- Het speengedeelte van de BIBS speentjes is gemaakt van natuurrubber. Dit heeft als eigenschap dat de speen groter wordt wanneer er op gezogen wordt. Daarom is het mogelijk dat de speen van originele vorm afwijkt van een eerder gekochte speen. 

Lees voor gebruik het veiligheidsvoorschrift.
 

De speen is 100% BPA en PVC vrij. Ze zijn getest en veilig bevonden voor de Europese regels (EN1400+A1).

© 2019 - 2024 Carinosa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wegens zwangerschapsverlof is de webshop tijdelijk gesloten tot tenminste eind juni. Alle orders die geplaatst zijn voor de sluiting, worden uiteraard in behandeling genomen.